WAVES EP-Release

Kom jij ook luisteren op 15 december in W2 Hangop? Vraag dan hieronder een ticket aan! Je krijgt het ticket en eventuele betaalgegevens per mail doorgestuurd. 

Normale tickets: €0,-
VIP tickets (inclusief cd en drankje): €10,-

Persbericht

Op zaterdag 15 december brengt singer-songwriter Anne van Damme haar nieuwste EP ‘Waves’ uit. De EP-release zal plaatsvinden in Hangop, het café in Poppodium Willem Twee in Den Bosch. Normale tickets zijn €0,-, de VIP-tickets (inclusief cd en welkomstdrankje) zijn €10,-.

‘Waves’ EP
‘Waves’, de opvolger van debuut EP ‘June’, laat een sprong in het werk van de songwriter zien. Puur, rauw en uitgekleed brengt Anne haar liedjes volledig akoestisch ten gehore.  Naar eigen zeggen durft Anne voor het eerst echt plezier te maken in haar muziek. Ze luistert compleet naar haar eigen intuïtie en dit hervonden vertrouwen heeft er voor gezorgd dat ze haar mooiste werk tot nu toe heeft kunnen schrijven. De EP is thematisch een zoektocht naar haar ware ik. Soms is het een gevecht, soms een liefdevolle omhelzing en soms een dansje en een glimlach ineen. 

15 december
Op 15 december geeft Anne een intiem optreden voor een publiek van slechts 40 man. De avond wordt geopend door singer-songwriter Sylvia Aimee uit Hoorn. Je kunt een kaartje (€0,-) of VIP-ticket (€10,- inclusief cd en welkomstdrankje) bemachtigen door een e-mail te sturen naar annevandammeofficial@gmail.com. Meer informatie vind je op www.annevandammemusic.com.

Programma
Zaal open: 19u30
Start voorprogramma Sylvia Aimee: 20u30
Start Anne van Damme: 21u30
Einde: 22u30