fbpx
Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Muziekles in Vlijmen

“Als muziekcoach zie ik mensen groeien. Met muziek kun je op een creatieve, speelse, en soms emotionele manier een ontwikkeling doormaken. Je doet vaardigheden op die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik geloof dat iedere leerling een eigen leerpad heeft. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent of hoeveel je wel of niet weet. Wel belangrijk is het plezier en de overgave waarmee je muziek maakt. Dat staat dan ook centraal in mijn lessen. Als muziekcoach ben ik op verschillende vlakken werkzaam. Mijn grootste liefde is songwriting, maar daarnaast geef ik ook zang, gitaar- en pianoles. Speciaal voor kinderen heb ik de Junior groepslessen in het leven geroepen, waarin we veel samen zingen en de wondere wereld van muziek ontdekken. Verder ben ik ook als muziekcoach op locatie in te zetten, voor bijvoorbeeld externe muzieklessen op school,  workshops, bijscholing en teamtuitjes.”

Het lesaanbod

Songwriting – Het schrijven van liedjes kan nogal een mysterie zijn. In de songwritinglessen doen we praktische schrijfopdrachten en songanalyses. Je krijgt al schrijvenderwijs meer kennis en know-how van het vak. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Gitaar of piano – In de instrumentlessen leer je je instrument beheersen en noten lezen. Ook passen we deze kennis meteen toe in de popliedjes van nu. Jezelf leren begeleiden valt daar ook onder! Geschikt vanaf ongeveer 7 jaar, maar sommige leerlingen zijn jonger dan dat. 

Zang – Wil je graag leren zingen? Tijdens de zanglessen gaan we aan de slag met verschillende stemfuncties, zodat jij leert welke kanten jouw stem allemaal heeft en je voluit kunt zingen. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Junior groep – In deze groepslessen zingen we veel en ontdekken we van alles over muziek. We spelen met instrumentjes, leren over de toonladder en hoe je ritme kunt houden. Ook maken we samen liedjes. Een stukje taal- en sociale vorming is dus inbegrepen. Geschikt voor 4-12 jarigen.

Kennismaken

Nieuwsgierig? Je kunt meteen een proefles inplannen. Voor groepslessen is de proefles gratis, voor individuele lessen betaal je eenmalig €20,- voor 30 minuten. 

Over de leslocatie

De vaste lessen vinden plaats in mijn woning in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. Er is voldoende materiaal en instrumentarium aanwezig. De huiselijke omgeving zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Parkeren voor de deur is gratis en vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen. 

Betaling:
Eenmaal per maand ontvang je een factuur voor de afgenomen lessen. 

Workshops

Workshops op locatie in onder andere Songwriting, Zang en Muziek. Naast de vaste workshops kan ik ook een programma op maat voor je maken! Klik op de afbeelding voor meer info. 

Je ontdekt de basisprincipes van Songwriting, je doet schrijfopdrachtjes met de groep en je gaat aan de slag met het schrijven van een opdrachtsong. 

Lekker samen zingen! In deze zangworkshop ga je actief aan het werk met je stem. Je leert stemtechnieken die we meteen toepassen tijdens het zingen van popliedjes.

Een interactieve workshop waarbij stilzitten geen optie is! We gaan aan de slag met zang, percussie en muziek maken in de breedste zin van het woord.

Contact

Stuur me gerust een vrijblijvend berichtje om te overleggen welke lesvorm het beste bij jou past. Je kunt me bereiken op info@annevandammemusic.com of via dit contactformulier.