fbpx
Anne van Damme geeft muziekles en coaching in Den Bosch.
Anne van Damme is muziekcoach en muziekdocent en geeft muzieklessen in Den Bosch.

Muziekles in 's-Hertogenbosch

“Ik ben muziekcoach omdat het mij ontzettend veel voldoening brengt om mensen te zien groeien. Met muziek kun je op een creatieve, speelse, en soms emotionele manier een ontwikkeling doormaken. Je doet vaardigheden op die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik geloof dat iedere leerling een eigen leerpad heeft. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent of hoeveel je wel of niet weet. Wel belangrijk is het plezier en de overgave waarmee je muziek maakt. Dat staat dan ook centraal in mijn lessen. Als muziekcoach ben ik op verschillende vlakken werkzaam. Mijn grootste liefde is songwriting, maar daarnaast geef ik ook zang, gitaar- en pianoles. Speciaal voor kinderen heb ik de Junior groepslessen in het leven geroepen, waarin we veel samen zingen en de wondere wereld van muziek ontdekken. Verder ben ik ook als muziekcoach op locatie in te zetten, voor bijvoorbeeld externe muzieklessen op school,  workshops, bijscholing, teamuitjes of kinderfeestjes.”

Het lesaanbod

Lees hieronder meer over het huidige lesaanbod, de tarieven en de locatie.

In deze lessen richten we ons specifiek op het schrijven van jouw eigen materiaal. Of je nu beginner bent of ervaren liedjesbakker; er valt altijd meer te leren over Songwriting! Klik op de afbeelding voor meer info. 

De Junior lessen zijn groepslessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In deze algemenere muzieklessen wordt veel gezongen, ontdekt en vooral plezier gemaakt! Klik op de afbeelding voor meer info.

Individuele zang, gitaar- of pianolessen zijn ook mogelijk, al vanaf 20 minuten! In deze lessen ga je doelgericht werken aan jouw muziekskills. Klik op de afbeelding voor meer info. 

Gratis kennismaken?

Nieuwsgierig? Iedere eerste proefles is gratis. Bij groepslessen kun je meteen een hele les mee volgen, alle individuele proeflessen duren 20 minuten. Het doel van de proefles is om te ontdekken of ik en mijn werkwijze passen bij wat jij graag wilt ontwikkelen. Kom je een keertje kennismaken? 

Workshops

Workshops op locatie in onder andere Songwriting, Zang en Muziek. Naast de vaste workshops kan ik ook een programma op maat voor je maken! Klik op de afbeelding voor meer info. 

Je ontdekt de basisprincipes van Songwriting, je doet schrijfopdrachtjes met de groep en je gaat aan de slag met het schrijven van een opdrachtsong. 

Lekker samen zingen! In deze zangworkshop ga je actief aan het werk met je stem. Je leert stemtechnieken die we meteen toepassen tijdens het zingen van popliedjes.

Een interactieve workshop waarbij stilzitten geen optie is! We gaan aan de slag met zang, percussie en muziek maken in de breedste zin van het woord.

Over de leslocatie

De locatie van de muzieklessen in een huiselijke omgeving.

Locatie:
De vaste lessen vinden plaats in mijn woning op de Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch. Er is voldoende materiaal en instrumentarium aanwezig. De huiselijke omgeving zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Parkeren voor de deur is gratis en vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen. 

Betaling:
Eenmaal per maand ontvang je een factuur voor de afgenomen lessen. 

Tarieven

Je zit niet vast aan een abonnement! Je betaalt aan het einde van de maand voor je afgenomen lessen. Er zijn dus ook geen inschrijfkosten. Dat is al mooi meegenomen 😉 

Individuele lessen:

20 minuten voor €19,-
30 minuten voor €30,-
45 minuten voor €45,-

Duo lessen: 
30 minuten voor €35,-
45 minuten voor €50,-

Groepslessen (Junior):
45 minuten voor €15,-

Groepslessen (zang of songwriting):
60 minuten voor €60,-
(Dus bijvoorbeeld €15,- of €20,- p.p. afhankelijk van de groepsgrootte)

Als je 21 jaar of ouder bent ben ik verplicht 21% belasting op het lestarief te vragen. 

Op deze lessen en tarieven zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Contact

Stuur me gerust een vrijblijvend berichtje om te overleggen welke lesvorm het beste bij jou past. Je kunt me bereiken op info@annevandammemusic.com of via dit contactformulier.