fbpx
Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Muziekles in Vlijmen

“Als muziekcoach zie ik mensen groeien. Met muziekles kun je op een creatieve, speelse, en soms emotionele manier een ontwikkeling doormaken. Je doet vaardigheden op die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik geloof dat iedere leerling een eigen leerpad heeft. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent of hoeveel je wel of niet weet. Wel belangrijk is het plezier en de overgave waarmee je muziek maakt. Dat staat dan ook centraal in mijn muzieklessen. Als muziekcoach ben ik op verschillende vlakken werkzaam. Mijn grootste liefde is songwriting, maar daarnaast geef ik ook zang, gitaar- en pianoles aan kinderen en volwassenen. Speciaal voor kinderen heb ik ook de Junior groepslessen in het leven geroepen, waarin we veel samen zingen en de wondere wereld van muziek ontdekken.”

Het lesaanbod

Songwriting – Het schrijven van liedjes kan nogal een mysterie zijn. In de songwritinglessen doen we praktische schrijfopdrachten en songanalyses. Je krijgt al schrijvenderwijs meer kennis en know-how van het vak. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Gitaar of piano – In de instrumentlessen leer je je instrument beheersen en noten lezen. Ook passen we deze kennis meteen toe in de popliedjes van nu. Jezelf leren begeleiden valt daar ook onder! Geschikt vanaf ongeveer 7 jaar, maar sommige leerlingen zijn jonger dan dat. 

Zang – Wil je graag leren zingen? Tijdens de zanglessen gaan we aan de slag met verschillende stemfuncties, zodat jij leert welke kanten jouw stem allemaal heeft en je voluit kunt zingen. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Junior groep – In deze groepslessen zingen we veel en ontdekken we van alles over muziek. We spelen met instrumentjes, leren over de toonladder en hoe je ritme kunt houden. Ook maken we samen liedjes. Een stukje taal- en sociale vorming is dus inbegrepen. Geschikt voor 4-12 jarigen.

Kennismaken

Nieuwsgierig? Je kunt meteen een kennismaking inplannen. Bij groepslessen kun je een keertje gratis mee komen doen, voor een individuele muziekles kunnen we vooraf kennismaken in een telefoongesprek. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je daarna een les wilt afnemen.

Locatie

De vaste muzieklessen vinden plaats in mijn woning in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. We hebben een leuke lesruimte gebouwd waarin we ongestoord muziek kunnen maken! Parkeren voor de deur is gratis en eventueel is er openbaar vervoer in de buurt. 

Betaling:
Eenmaal per maand ontvang je een factuur voor de afgenomen lessen. Kijk hier voor de tarieven.

Workshops

Ik ben ook inzetbaar als muziekcoach voor workshops op locatie. De afgelopen jaren werkte ik onder andere mee aan: 

• de jongerenprojecten Art United en IkBand van Huis73 (Muzerije)
• HUB speciaal onderwijs
• muziekaanbod voor diverse basisscholen in Den Bosch
• muzieklessen bij Zangschool Beesd
• deskundigheidsbevordering van docenten en studenten van PABO

Ik hoor graag van je!

Ja, echt waar. Stuur me gerust een vrijblijvend berichtje om te overleggen welke lesvorm het beste bij jou of je kind past. Via onderstaande gegevens kun je me gemakkelijk bereiken, of vul het contactformulier in. 

06-55562892

info@annevandammemusic.com