fbpx

Leerlingenconcert

Zondagmiddag 2 juli staan mijn leerlingen op het podium in De Mand in Vlijmen! Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen. Natuurlijk voor de familie van de leerlingen, maar ook voor mensen met vragen over de muzieklessen of die gewoon de muziekoptredens willen bekijken. 

Vanaf 12:45u kun je op eigen initiatief koffie, thee of ranja bestellen. Om 13:00u begint het programma van drie keer 45 minuten, met  korte pauzes tussendoor. 

Programma

13:00u
1. Vesper 
2. Isabelle
3. Kim
4. Cruz
5. Mariëlle
6. Lily 
7. Erik & Chiara
8. Frank

14:00u
1. Merel
2. Bick & Loek
3. Romée
4. Nienke
5. Zoë
6. Indy
7. Lara
8. Louise & Nova
9. Jet

15:00u
1. Casper
2. Sofiia, Tobi, Birger & Aidan
3. Emma
4. Lisa
5. Paul 
6. Roos
7. René & Birger
8. Yegor
9. Lizzie, Quinten & Elise
10. Tom

Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Muziekles in Vlijmen

“Als muziekcoach zie ik mensen groeien. Met muziekles kun je op een creatieve, speelse, en soms emotionele manier een ontwikkeling doormaken. Je doet vaardigheden op die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik geloof dat iedere leerling een eigen leerpad heeft. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent of hoeveel je wel of niet weet. Wel belangrijk is het plezier en de overgave waarmee je muziek maakt. Dat staat dan ook centraal in mijn muzieklessen. Als muziekcoach ben ik op verschillende vlakken werkzaam. Mijn grootste liefde is songwriting, maar daarnaast geef ik ook zang, ukelele, gitaar- en pianoles aan kinderen en volwassenen. Speciaal voor kinderen heb ik ook de Junior groepslessen in het leven geroepen, waarin we veel samen zingen en de wondere wereld van muziek ontdekken.”

Het lesaanbod

Songwriting

Zang

Junior Groep

Piano

Gitaar

Ukelele

Wat anderen zeggen:

Je dochter van 5 komt met de grootste stelligheid naar je toe; ‘Mama, ik wil op pianoles, want ik wil leren rock-en-rollen’. Je ‘spring-in-het-veld’ kan nog geen 5 minuten stilzitten, laat staan het geduld om even te luisteren. Ze bleef overtuigd van deze wens, dus ik ging op zoek naar een pianodocent. Maar het was lastig iemand te vinden die deze uitdaging aan wilde gaan en dit op een manier weet te brengen dat je met muziek bezig bent en niet met kleurpotloden. We zijn erg blij met Anne, ze weet onze kleuter te boeien en te inspireren om met de piano aan de slag te gaan. Opeens zijn we al een half jaar aan het piano spelen, kan ze zich langer concentreren en heeft ze veel plezier met het pianospel. Ook op school merken ze haar groei en concentratie. Wat muziek al niet kan doen. En fijn dat niet uitsluitend een lesmethode/boek wordt gevolgd, maar dat de behoefte van mijn dochter wordt gevolgd.

Liesbeth

Anne kan goed lesgeven en het is altijd super gezellig. Ze kan goed uitleggen. Ze neemt naast haar gitaar ook andere leuke spullen mee om het nog gezelliger te maken.

Nova, Louise & Elin

Ik vond je aanpak verfrissend. Het was buiten mijn comfortzone, maar dat laten wij onze studenten ook doen. Het is goed om dat ook zelf te ervaren, practice what you preach. Ik voelde me snel genoeg comfortabel om mee te doen. Ik heb onze collega’s nog nooit zo mooi en hard horen zingen. Het is fijn dat er iemand me know how is die de boel kan sturen

Harrie, na een zangworkshop

 

Inhoud van de muzieklessen

Songwriting – Het schrijven van liedjes kan nogal een mysterie zijn. In de songwritinglessen doen we praktische schrijfopdrachten en songanalyses. Je krijgt al schrijvenderwijs meer kennis en know-how van het vak. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Gitaar, piano of ukelele – In de instrumentlessen leer je je instrument beheersen en noten lezen. Ook passen we deze kennis meteen toe in de popliedjes van nu. Jezelf leren begeleiden valt daar ook onder! Geschikt vanaf ongeveer 7 jaar, maar sommige leerlingen zijn jonger dan dat. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom.

Zang – Wil je graag leren zingen? Tijdens de zanglessen gaan we aan de slag met verschillende stemfuncties, zodat jij leert welke kanten jouw stem allemaal heeft en je voluit kunt zingen. Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Junior groep – In deze groepslessen zingen we veel en ontdekken we van alles over muziek. We spelen met instrumentjes, leren over de toonladder en hoe je ritme kunt houden. Ook maken we samen liedjes. Een stukje taal- en sociale vorming is dus inbegrepen. Geschikt voor 4-12 jarigen, de groepjes worden ingedeeld op leeftijd. 

Kennismaken

Nieuwsgierig? Je kunt meteen een kennismaking inplannen. Bij groepslessen kun je een keertje gratis mee komen doen, voor een individuele muziekles kunnen we vooraf kennismaken in een telefoongesprek. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je daarna een les wilt afnemen.

Locatie Vlijmen

De vaste muzieklessen vinden plaats in mijn woning in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. We hebben een leuke lesruimte gebouwd waarin we ongestoord muziek kunnen maken! Parkeren voor de deur is gratis en eventueel is er openbaar vervoer in de buurt. 

Betaling:
Eenmaal per maand ontvang je een factuur voor de afgenomen lessen. Kijk hier voor de tarieven.

Workshops

Ik ben ook inzetbaar als muziekcoach voor workshops op locatie. Je kunt hierbij denken aan kinderfeestjes, schoolprojecten, bindingsuitjes en meer. De afgelopen jaren werkte ik onder andere mee aan: 

• de jongerenprojecten Art United en IkBand van Huis73 (Muzerije)
• HUB speciaal onderwijs
• muziekaanbod voor diverse basisscholen in Den Bosch
• muzieklessen bij Zangschool Beesd
• deskundigheidsbevordering van docenten en studenten van PABO

Blog:

Ik hoor graag van je!

Ja, echt waar. Stuur me gerust een vrijblijvend berichtje om te overleggen welke lesvorm het beste bij jou of je kind past. Via onderstaande gegevens kun je me gemakkelijk bereiken, of vul het contactformulier in. 

06-55562892

info@annevandammemusic.com