fbpx

Boeken?

Hieronder vind je verschillende opties. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om in variërende settings te spelen. Zo ga ik van huiskamerconcert naar muziekcafé en van festival naar talkshow. Wat jij ook in je hoofd heb, ik weet zeker dat we er samen uitkomen. Stuur me vooral vrijblijvend een berichtje als je vragen hebt of dingen wilt doorspreken. Ik hoor graag van je! Echt waar. 

Anne van Damme is muziekcoach en muziekdocent en geeft muzieklessen in Den Bosch.
Je kunt Anne van Damme boeken voor een intiem huiskamerconcert bij jou thuis!

Huiskamer

Een onversterkt optreden bij jou thuis! Reken op zo’n 50 minuten muziek (eventueel met pauze), tot ongeveer 30 personen. Wat denk je, wil jij mijn host zijn?
Vanaf: €100,- incl. btw

Anne van Damme speelt op openbare feesten, festivals en evenementen.

Openbaar

Een openbaar optreden op jouw festival, feest of evenement! Reken op max. 60 minuten muziek, het max. aantal personen is afhankelijk van jouw geluidsinstallatie 😉 
Vanaf: €250,- ex. btw

Een exclusief optreden waarbij alles geregeld wordt, door singer-songwriter Anne van Damme

Exclusief

Een optreden speciaal op maat gemaakt voor jouw evenement. De mogelijkheid tot verzoeknummers, verzorging van de geluidinstallatie, speciale promo, etc. 
Vanaf: €750,- ex. btw

Het was een voorrecht om Anne er op mijn verjaardagsfeest bij te hebben. Hoewel zij vooral een zangeres is waar je naar moet luisteren, weet ze zich ook tijdens een soms rumoerig feest goed staande te houden. Vooral haar privé concerten aan de verschillende zithoekjes werden zeer gewaardeerd. Erg leuk en absoluut een aanrader.

Rob

De liedjes zelf staan als een huis, en er is geen seconde die onnatuurlijk of kunstmatig aanvoelt. Bijkomend gevolg is dat elk liedje en elke tekst ontzettend geloofwaardig overkomen waardoor Van Damme je nog meer meesleept in haar wereld. Een zeer schone plaat.

On the Rocks – over ‘June’ EP

Anne, bedankt voor het geweldige optreden bij Kroepoekfabriek tijdens mijn feestje. Je speelde heerlijke muziek, zeker ook je eigen werk van de EP Waves vond ik super. Advies aan anderen is: nodig Anne uit om te spelen of ga zeker naar haar luisteren! Alle liefs,

Peter

Wij zijn nog steeds blij met jouw optredens op ons festival, Anne!

Proef Pampus

Contact

info@annevandammemusic.com