fbpx
Boek meteen je eerste ukelele les!

Ukelele les

Voor volwassenen en kinderen | Groepsles mogelijk

Ukelele les is niet voor niets populair geworden! Dit kleine instrument met slechts vier snaren wint nog steeds aan populariteit door de toegankelijke manier van spelen. In de eerste ukelele les leer je direct meerdere akkoorden en voor je het weet kun je jezelf begeleiden terwijl je een liedje zingt. Waar je op gitaar soms weken moet oefenen om een mooi geluid te krijgen, is dat bij de ukelele veel makkelijker te bereiken. Door de smalle hals en slechts vier snaren is het leren  spelen van dit instrument makkelijker dan je denkt!

Zo ziet de ukelele les eruit

Zo ziet de ukelele les eruit

Tijdens de ukelele les leer je voornamelijk akkoorden. Dit zijn verschillende greepjes waarmee je jezelf kunt begeleiden als je een liedje wilt zingen. Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Niet alleen moet je in je linkerhand het juiste greepje vinden, met je rechterhand moet je het juiste ritme en slagje te pakken hebben. Daar komt wat muzikaliteit bij kijken! Gelukkig kunnen we dit stapsgewijs opvoeren. We beginnen simpel en je leert er steeds een beetje bij. Ik leg je ook wat onderliggende muziektheorie uit zodat je een steeds beter beeld krijgt van de verhoudingen tussen muzieknoten en hoe je die kunt inzetten.

Groepsles Ukelele

Voor volwassenen start ik op dinsdagen van 13:30-14:15u een groepsles ukelele. Het voordeel van een groep is dat je van elkaar kunt leren en we de lesprijs per persoon laag kunnen houden. En dat niet alleen… Het is natuurlijk hartstikke gezellig om samen met anderen muziek te maken! Je hebt voor deze groepsles geen ervaring nodig en zelfs geen eigen ukelele. Ik heb vier extra ukeleles die tijdens de les gebruikt mogen worden. Voor het oefenen thuis kun je wel zelf een instrument aanschaffen. Tijdens de groepsles kiezen jullie mee welk repertoire we spelen en zo komen er diverse muziekstijlen voorbij. 

Heb je vragen of wil je een keer een les afspreken? Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Ik hoor graag van je! De tarieven en voorwaarden van de lessen vind je hier. 

De lessen vinden plaats in mijn lespraktijk in Vlijmen:

06-55562892

info@annevandammemusic.com

Contact