fbpx

Workshop Muziek

Een interactieve workshop waarbij stilzitten geen optie is! We gaan aan de slag met zang, percussie en zelf muziek maken in de breedste zin. Deze workshop onderscheidt zich van de workshops Songwriting en Zang omdat we hier een mooie combinatie van alles maken. We gaan zingen en met instrumentjes spelen, maar we gaan ook creatief aan de slag met het maken van een muziekstukje en de uitvoering hiervan. Oók voor de mensen die zichzelf niet muzikaal inschatten!

Muziekjuf Anne van Damme geeft de leukste muzieklessen aan kinderen. Zingen, samen spelen en liedjes maken!

Maak de Muziek workshop extra speciaal!

Je kunt ervoor kiezen de workshop in een bepaald thema te doen. Bijvoorbeeld Kerst of Zomer, of Zelfverzekerdheid of Samen. Daar kunnen we ook samen even over brainstormen als je wilt. 

Zijn er deelnemers in de groep die zelf een instrument spelen? Hen kun je vooraf vragen hun instrument mee te nemen! 

Deelnemers workshop

Voor wie? Jongeren, volwassenen en zelfs kinderen. Per workshop is het handig om één doelgroep aan te houden en daar de dag op af te stemmen, maar de combinatie van leeftijden heeft eerder ook een leuke dynamiek opgeleverd!

Leuk voor? Een muzikaal bedrijfsuitje, teambuilding, studiedag, cultureel festival, cultuureducatie aanbod, meer muziek in de klas, etc. Laat het me vooral weten als je twijfelt. Ik denk graag met je mee en eventueel is een workshop op maat een oplossing!

Anne van Damme is muzikante en blogger.

Verdere informatie Muziek workshop

Ervaring nodig? Nee! De oefeningen en spelletjes die we gaan doen kun je meteen meedoen zonder voorkennis.

Door wie? Ik ben Anne van Damme, afgestudeerd aan de Rockacademie met als hoofdvak Songwriting. Ik ben actief als singer-songwriter en als muziekcoach voor iedereen die zelf creatief met muziek bezig wilt zijn.  Lees hier meer over mij.

Hoe lang? Maximaal 2 uur, afhankelijk van de groepsgrootte (max. ongeveer 20 deelnemers, geen minimum) en jouw wensen.

Wat kost het? De prijs wordt berekend vanaf €175,- per workshop. Die is van de tijdsduur en reiskosten afhankelijk. Je kunt de workshop dus al vanaf €9,- p.p. laten draaien!

Contact

Interesse in het organiseren van of bijwonen van een workshop Muziek? Stuur me vrijblijvend een berichtje op info@annevandammemusic.com of via onderstaand formulier: