fbpx

Workshop Zang

Lekker samen zingen! In deze workshop Zang ga je actief aan het werk met je stem. Ik leer je over de verschillende stemfuncties waardoor je je stem optimaal kunt gebruiken en dit gaan we meteen toepassen tijdens het zingen van popliedjes. Niemand krijgt zomaar een ongewenste solo en het zingen in een groep zorgt juist voor een fijn gevoel van samenhorigheid. Oók voor de mensen die denken dat hun gezang alleen voor onder de douche is. 

Maak de Zang workshop extra speciaal!

Je kunt ervoor kiezen de workshop in een bepaald thema te doen. Rock, ABBA of Disney bijvoorbeeld, noem maar op! En nog bijzonderder is er een heuse studiodag van te maken. Dan neem ik mijn opnameapparatuur mee en kan iedereen een stukje inzingen.

Deelnemers workshop

Voor wie? Jongeren, volwassenen en zelfs kinderen. Per workshop is het handig om één doelgroep aan te houden en daar de dag op af te stemmen, maar de combinatie van leeftijden heeft eerder ook een leuke dynamiek opgeleverd!

Leuk voor? Cultuureducatie, amateurgezelschappen, een muzikaal bedrijfsuitje, teambuilding, studiedag, cultureel festival, meer muziek in de klas, etc. Laat het me vooral weten als je twijfelt. Ik denk graag met je mee en eventueel is een workshop op maat een oplossing!

Anne van Damme is muzikante en blogger.

Verdere informatie Zang workshop

Ervaring nodig? Nee! De zangmethode die ik gebruik (Complete Vocal Technique) gaat er vanuit dat iedereen zijn stem op deze manier kan gebruiken. En mocht je er een keertje naast zitten valt dat totaal niet op in een groep.

Door wie? Ik ben Anne van Damme, afgestudeerd aan de Rockacademie met als hoofdvak Songwriting. Ik ben actief als singer-songwriter en als zang- en songwritingcoach voor iedereen die zelf creatief met muziek bezig wilt zijn. ​ Lees hier meer over mij.

Hoe lang? Maximaal 2 uur, afhankelijk van de groepsgrootte (max. ongeveer 20 deelnemers, geen minimum) en jouw wensen.

Wat kost het? De prijs wordt berekend vanaf €175,- per workshop. Die is van de tijdsduur en reiskosten afhankelijk. Je kunt de workshop dus al vanaf €9,- p.p. laten draaien!

Contact

Interesse in het organiseren van of bijwonen van een workshop Zang? Stuur me vrijblijvend een berichtje op info@annevandammemusic.com of via onderstaand formulier: