“Het licht schijnt fel in je ogen, je voelt de warmte op je gezicht en ondanks dat je ze niet goed kunt zien voél je hun aanwezigheid. Ogen die iedere beweging volgen en oren die ieder woord opnemen. De welbekende kriebel in je buik wanneer je de eerste snaren aanslaat geeft aan dat het een mooie avond gaat worden. Je zingt, je stem is helder en je vingers glijden soepel over de hals van je gitaar. Je zit er lekker in. Het podium en de mensen die naar je luisteren zijn van jou.”
– Anne van Damme

Boeken?

In de afgelopen twee jaar deed ik ruim 100 optredens. Festivals, muziekcafés, singer-songwriteravonden, huiskamerconcerten en alles daartussenin. Het is belangrijk voor mij om op podia te staan waar er echt aandacht is voor mijn muziek, dan kom ik het beste tot mijn recht. En zo bezorg ik het publiek ook de mooiste ervaring! Een win-winsituatie.

Ben je geïnteresseerd in een optreden van mij voor jouw evenement? Wat leuk! Ik voel me vereerd. Je kunt via de knop contact met me opnemen zodat we alles kunnen bespreken.

Handig om te weten:
– ik ben zowel akoestisch als versterkt te plaatsen
– ik speel voornamelijk eigen werk, in de hoofdmoot geen covers
– ik doe slechts enkele keren per jaar een optreden voor het goede doel 

Benieuwd naar wat ik kan doen?

Huiskamer

Een onversterkt optreden bij jou thuis! Reken op zo’n 50 minuten muziek (eventueel met pauze), tot ongeveer 30 personen. Wat denk je, wil jij mijn host zijn?
Vanaf: €100,- incl. btw

Openbaar

Een openbaar optreden op jouw festival, feest of evenement! Reken op max. 60 minuten muziek, het max. aantal personen is afhankelijk van jouw geluidsinstallatie 😉 
Vanaf: €250,- ex. btw

Exclusief

Een optreden speciaal op maat gemaakt voor jouw evenement. De mogelijkheid tot verzoeknummers, verzorging van de geluidinstallatie, speciale promo, etc. 
Vanaf: €750,- ex. btw

Wil je bespreken wat er het best bij jouw situatie past? Of heb je iets in gedachten wat buiten de pakketten valt? Stuur me dan even een mailtje met jouw contactgegevens, alles is bespreekbaar. Ik hoor graag van je!