fbpx
Video afspelen

Over mijn optredens

Optredens

• Ik speel onder andere bij festivals, muziekcafés, singer-songwriteravonden, huiskamerconcerten en talkshows. Ik hou van de afwisseling en van de mooie plekken die ik tegenkom

• Het is belangrijk voor mij om op podia te staan waar er echt aandacht is voor mijn muziek, dan kom ik het beste tot mijn recht. Zo bezorg ik het publiek ook de mooiste ervaring! Een win-winsituatie 🙂

• Ik ben zowel akoestisch als uitversterkt te plaatsen en denk graag met je mee over de invulling van je evenement

Wat anderen zeggen:

De liedjes zelf staan als een huis, en er is geen seconde die onnatuurlijk of kunstmatig aanvoelt. Bijkomend gevolg is dat elk liedje en elke tekst ontzettend geloofwaardig overkomen waardoor Van Damme je nog meer meesleept in haar wereld. Een zeer schone plaat.

On the Rocks – over ‘June’ EP

Anne, bedankt voor het geweldige optreden bij Kroepoekfabriek tijdens mijn feestje. Je speelde heerlijke muziek, zeker ook je eigen werk van de EP Waves vond ik super. Advies aan anderen is: nodig Anne uit om te spelen of ga zeker naar haar luisteren! Alle liefs,

Peter

Het was een voorrecht om Anne er op mijn verjaardagsfeest bij te hebben. Hoewel zij vooral een zangeres is waar je naar moet luisteren, weet ze zich ook tijdens een soms rumoerig feest goed staande te houden. Vooral haar privé concerten aan de verschillende zithoekjes werden zeer gewaardeerd. Erg leuk en absoluut een aanrader.

Rob

Wij zijn nog steeds blij met jouw optredens op ons festival, Anne!

Proef Pampus

Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Ik speelde o.a. op:

Welke optredens ik graag doe:

Je kunt Anne van Damme boeken voor een intiem huiskamerconcert bij jou thuis!

Huiskamerconcerten

Een optreden live bij jou op de bank! Intiemer wordt het niet. Jij nodigt de gasten uit, ik zorg voor de muziek en samen maken we er een bijzondere gelegenheid van.
Vanaf €145,-

Anne van Damme speelt op openbare feesten, festivals en evenementen.

Openbare optredens

Jij organiseert een festival, feest, muziekavond of ander evenement en je wilt een singer-songwriter met aanstekelijke, oprechte muziek. Dan ben ik je vrouw!
Vanaf €245,-

Een exclusief optreden waarbij alles geregeld wordt, door singer-songwriter Anne van Damme

Extra bij boeken

Je wilt extra promotiemateriaal, geluidsversterking of een lied op maat geschreven speciaal voor jouw evenement of situatie. 
Vanaf €25,-

Contact

info@annevandammemusic.com

Agenda

Hieronder vind je mijn tourdata, altijd up to date dankzij Bandsintown! Als je op ‘track’ klikt krijg je automatisch een berichtje wanneer ik een volgende keer bij jou in de buurt speel. Handig toch? Ook kun je via de buttons makkelijk tickets kopen voor de evenementen.