fbpx

"De zaal begint aardig vol te lopen als de lichten uitgaan en er een prachtige verschijning het podium opkomt. Anne van Damme, die het voorprogramma mag verzorgen, is één van de weinige Bossche zangeressen die het vak singer-songwriter meester zijn. In haar kleurrijke verschijning, gewapend met slechts haar gitaar en loepzuivere stem begint haar set met sterke eigen nummers." - Klankgat

Video afspelen

Optredens

Ik speel onder andere bij festivals, muziekcafés, singer-songwriteravonden, huiskamerconcerten en talkshows. Ik hou van de afwisseling en van de mooie plekken die ik tegenkom. Het is belangrijk voor mij om op podia te staan waar er echt aandacht is voor mijn muziek, dan kom ik het beste tot mijn recht. Zo bezorg ik het publiek ook de mooiste ervaring! Een win-winsituatie 🙂 Ik ben zowel akoestisch als uitversterkt te plaatsen en denk graag met je mee over de invulling van je evenement!

Ik speelde o.a. op:

logo rockacademie songwriter live muziek
logo willem twee poppodium kunst en cultuur singer-songwriter
logo 013 singer-songwriter live optreden muziek
logo festival mundial singer-songwriter akoestische muziek
logo trek foodtruck festival live muziek
logo popei ontdek talent singer-songwriter akoestisch
logo rauwkost festival optreden singer-songwriter
logo festival eef eindeloos eiland zeeland muziekfestival
logo rollend foodtruck festival live muziek
logo taribush kuna festival singer-songwriter

Wat anderen zeggen:

De liedjes zelf staan als een huis, en er is geen seconde die onnatuurlijk of kunstmatig aanvoelt. Bijkomend gevolg is dat elk liedje en elke tekst ontzettend geloofwaardig overkomen waardoor Van Damme je nog meer meesleept in haar wereld. Een zeer schone plaat.

On the Rocks – over ‘June’ EP

Het was een voorrecht om Anne er op mijn verjaardagsfeest bij te hebben. Hoewel zij vooral een zangeres is waar je naar moet luisteren, weet ze zich ook tijdens een soms rumoerig feest goed staande te houden. Vooral haar privé concerten aan de verschillende zithoekjes werden zeer gewaardeerd. Erg leuk en absoluut een aanrader.

Rob

Anne, bedankt voor het geweldige optreden bij Kroepoekfabriek tijdens mijn feestje. Je speelde heerlijke muziek, zeker ook je eigen werk van de EP Waves vond ik super. Advies aan anderen is: nodig Anne uit om te spelen of ga zeker naar haar luisteren! Alle liefs,

Peter

Wij zijn nog steeds blij met jouw optredens op ons festival, Anne!

Proef Pampus

Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Waar kun je mij voor boeken?

Huiskamerconcert

Een optreden live bij jou op de bank! Intiemer wordt het niet. Jij nodigt de gasten uit, ik zorg voor de muziek en samen maken we er een bijzondere gelegenheid van. 

Vanaf €275,-

Openbaar optreden

Jij organiseert een festival, feest, muziekavond of ander evenement en je wilt een singer-songwriter met aanstekelijke, oprechte muziek. Dan ben ik je vrouw!

Vanaf €325,-

Extra opties

Je wilt extra promotiemateriaal (leuk voor social media), geluidsversterking of een lied op maat geschreven speciaal voor jouw evenement of situatie.

Vanaf €55,-

Deze tarieven volgen de richtlijnen van de Fair Practice Code voor beroepskunstenaars. 

Contact

Je kunt me geheel vrijblijvend een bericht sturen of een belletje geven. Ik denk graag met je mee over hoe ik mijn muziek het beste kan laten aansluiten bij jouw evenement. Je kunt ook direct het aanvraagformulier invullen zodat ik alle informatie in één oogopslag kan zien.

06-55562892

info@annevandammemusic.com

Agenda

Hieronder vind je mijn tourdata, altijd up to date dankzij Bandsintown! Als je op ‘track’ klikt krijg je automatisch een berichtje wanneer ik een volgende keer bij jou in de buurt speel. Handig toch? Ook kun je via de buttons makkelijk tickets kopen voor de evenementen. Vanwege de pandemie ziet mijn agenda er natuurlijk een beetje anders uit dan normaal. Houd vooral mijn socials in de gaten voor de laatste updates!