fbpx
Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Songwriting

“Als ik schrijf, dan ben ik. Noten vormen onder mijn vingers, klanken worden tussen mijn lippen geboren. Woorden komen aanwaaien met de wind, of borrelen omhoog vanuit mijn buik. De snaren knarsen, de toetsen rammelen. Ik schrijf melodieën, want die maken mijn wereld helderder. Ik schrijf ritme, want de tijd tikt toch wel door. Ik schrijf tekst om te delen wat ik anders niet zeg. Ik schrijf harmonieën, omdat daar waar alles samenvalt, ik mezelf weer vind. Ik ben singer-songwriter, aangenaam.”

 

Als kind schreef ik al gedichtjes. Toen ik dertien werd moest en zou ik gitaar leren spelen. De twee kwamen samen en binnen no time werden mijn eerste liedjes geboren. Ik weet nog dat ik toen zo duidelijk voelde dat dit was wat ik hoorde te doen. Nu, een half leven later ís het wat ik doe. En ik wil jou helpen hetzelfde te doen.

De Songwriting Podcast

Luister naar de nieuwste afleveringen van De Songwriting Podcast! Hierin vertel ik over mijn eigen ervaringen, struggles en oplossingen bij het schrijven van liedjes én ga ik in gesprek met andere singer-songwriters die ieder hun eigen ideeën hebben over het schrijven van songs. 

https://open.spotify.com/show/4LnxR4HJ3DOn2OoNh3nTro?si=ca10679322ef42a2

 

Meteen zelf aan de slag?

De podcast en de online songwritingcursus kun je volledig zelfstandig doorlopen. De cursus kun je aanschaffen via de webshop, de podcast is gratis te beluisteren via jouw favoriete podcastkanaal!

Songwriting aanbod

Songwritingles

Coaching in het schrijven van liedjes voor zowel gevorderden als beginners. Voor als je écht wilt weten hoe liedjes schrijven werkt.

Songwriting workshop

Een workshop waarin je de theorie die je leert meteen gaat toepassen tijdens een co-write sessie. Een duik in het diepe!

Songcheck

Een eenmalige sessie waarin songwriters die bijv. hun werk willen uitbrengen langskomen voor een laatste check.

De Songwriting Podcast

Speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in liedjes schrijven ben ik mijn songwriting podcast gestart!

Online songwriting cursus

Een online cursus van 7 modules waarin je alle basisprincipes van het schrijven van liedjes leert.

Lied in opdracht

Je bent op zoek naar een titelsong voor bijv. je documentaire of stichting. Of doe een lied cadeau!

Songwriting online

Alle activiteiten met het laptop-icoontje kan ik ook op afstand geven of zijn zelfs volledig digitaal. Je ziet dat ik enkel de songwriting workshops echt in levende lijve kan geven, maar dat de songwritingles, een songchecksessie of het schrijven van een lied in opdracht allemaal op afstand kan. De podcast over het schrijven van liedjes en de online songwritingcursus zijn natuurlijk bij voorbaat al digitaal 🙂 

Heb je vragen of wil je iets afspreken? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken op dit e-mailadres of via het contactformulier. 

info@annevandammemusic.com

06-55562892

Contact