fbpx

Songwriting

Niets is meer bijzonder dan zelf een liedje schrijven! Vind ik tenminste 😉 Na mijn studie Songwriting aan de Rockacademie ben ik me volledig op mijn eigen muziek gaan richten. Daarnaast help ik anderen met het schrijven van liedjes. Door songwritinglessen bijvoorbeeld, maar ook met een online cursus, De Songwriting Podcast en het schrijven voor anderen in opdracht. Hieronder heb ik al mijn diensten die met songwriting te maken hebben duidelijk in beeld gebracht.

Songwritingles

Coaching in het schrijven van liedjes voor zowel gevorderden als beginners. Voor als je écht wilt weten hoe liedjes schrijven werkt.

Songwriting workshop

Een workshop waarin je de theorie die je leert meteen gaat toepassen tijdens een co-write sessie. Een duik in het diepe!

Songcheck

Een eenmalige sessie waarin songwriters die bijv. hun werk willen uitbrengen langskomen voor een laatste check.

De Songwriting Podcast

Speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in liedjes schrijven ben ik mijn songwriting podcast gestart!

Online songwriting cursus

Een online cursus van 7 modules waarin je alle basisprincipes van het schrijven van liedjes leert.

Lied in opdracht

Je bent op zoek naar een titelsong voor bijv. je documentaire of stichting. Of doe een lied cadeau!

Songwriting online tijdens Corona

Alle activiteiten met het laptop-icoontje kan ik ook op afstand geven of zijn zelfs volledig digitaal. Je ziet dat ik enkel de songwriting workshops echt in levende lijve kan geven, maar dat de songwritingles, een songchecksessie of het schrijven van een lied in opdracht allemaal op afstand kan. De podcast over het schrijven van liedjes en de online songwritingcursus zijn natuurlijk bijvoorbaat al digitaal 🙂 

Meteen zelf aan de slag?

De podcast en de online songwritingcursus kun je volledig zelfstandig doorlopen. De cursus kun je aanschaffen via de webshop, de podcast is gratis te beluisteren via jouw favoriete podcastkanaal!

Heb je vragen of wil je iets afspreken? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken op dit e-mailadres of via het contactformulier. 

info@annevandammemusic.com

06-55562892

Contact