fbpx

Songwriting Start Up

Online Songwriting Cursus

Je bent muzikant en je wilt leren hoe je een liedje schrijft. Covers spelen is leuk, maar je bent klaar voor de volgende stap en je wilt songwriter worden. Je eigen stem laten horen, een eigen verhaal vertellen en indruk maken met de songs die uit jouw vingers zijn gekomen. Maar hoe start je? Hoe ga je verder als je vastloopt? Wat is een goed liedje? Dat alles komt aan bod in deze online songwriting cursus Songwriting Start Up.

Hoe schrijf je een liedje?

De vraag die mij het meest gesteld wordt is: ‘Hoe schrijf je een liedje?’. En ‘Waar komt jouw inspiratie vandaan?’ is een goeie tweede. In deze cursus leer je hoe je inspiratie kunt opwekken en dat songwriting een ambacht is dat getraind kan worden. Je leert ook hoe en wanneer je kritisch moet zijn. We gaan intensief aan de slag met songanalyse en we brengen in kaart in welke onderdelen je songwriting kunt opdelen. En er wordt natuurlijk geschreven! Je gaat direct je eigen creativiteit aanspreken in de schrijfoefeningen en opdrachtsongs.  

Praktische online songwriting cursus

Praktische online songwriting cursus

Songwriting Start Up is een praktische online cursus. In 7 modules duik je in het diepe en start je met het schrijven van jouw eigen songs. Aan iedere dag hangt een bepaald thema en aan het einde van de cursus weet je ieder obstakel vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Songwriting zal niet langer iets vaags voor je zijn, maar juist iets dat je kunt inzetten op de manier die voor jou werkt.

Jij...

• zingt of speelt een instrument
• wil (meer) liedjes leren schrijven
• wil niet zitten wachten op inspiratie
• wil meer inzicht krijgen in Songwriting
• wil een muzikale basis leggen waar je jaren mee vooruit kunt

Anne van Damme is songwriting zang piano en gitaar muziekdocent

Ik...

• heb een Bachelor of Music
• studeerde af in Songwriting aan de FHK Rockacademie in Tilburg
• schrijf bijna dagelijks een liedje voor mijn Song a Day-challenge
• geef Songwritincoaching en doe Songchecks met artiesten
• treed regelmatig op met mijn eigen werk in akoestische setting

Contact

De cursus is nog in de maak! Wil je geheel vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van wanneer hij online gaat? Misschien wil je zelfs wel deel uitmaken van de pilot versie (de allereerste groep deelnemers die de cursus gaat doen)? Stuur me je naam en e-mailadres, dan hoor je vanzelf van me. Heb je in de tussentijd al vragen of dingen waar je tegenaan loopt? Laat het me weten! Misschien kan ik het nog meenemen of behandelen in De Songwriting Podcast. Kan je niet wachten om te beginnen? Boek een songwritingles!

06-55562892

info@annevandammemusic.com