fbpx

Mag ik voor jou iets schrijven?

Kaarten met persoonlijke boodschap

Ik heb bijzondere nieuwe merchandise! Een product dat ik persoonlijk heb ontworpen én dat bij iedere bestelling een persoonlijke tekst meekrijgt. Een aantal woorden, op jouw lijf geschreven. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Scroll dan vlug verder.

Samenwerking Fotofabriek

Een tijdje geleden werd ik weer benaderd voor een samenwerking door Linda van Fotofabriek. Eerder mocht ik mijn lyricboek al bij hen bestellen, dit keer zou het om kerstkaarten gaan. Leuk idee, dacht ik, maar hoe koppel ik dat aan mijn muziek? Ga ik mezelf met gitaar en kerstmuts op de foto zetten en dat naar mensen sturen? Van dat idee werd ik niet heel warm…

Diepere betekenis

In mijn werk als muzikant en ondernemer ben ik de laatste tijd erg op zoek naar verdieping. Ik wil niet enkel liedjes de wereld ingooien. Het doel is mensen iets te laten voelen. Ze iets moois te geven en op die manier verbinding te maken. En zo ontstond mijn idee om persoonlijke gedichtjes op de kaarten te gaan versturen en ze tot nieuwjaarskaarten om te dopen. Je kunt ze in je kamer zetten en je blik zal erop vallen wanneer het zo moet zijn.

Het ontwerp

Ik heb 2 verschillende kaartontwerpen gemaakt. Op beiden staat een stukje tekst dat voor mij belangrijk is. ‘I don’t need the waves’, ter herinnering dat je balans kunt vinden, en ‘No longer stranded’ ter illustratie dat je jouw perceptie kunt veranderen, ook al blijft je situatie hetzelfde. Beiden teksten worden ondersteund door foto’s die ik zelf gemaakt heb. Van water natuurlijk, want als er iets rustgevend en reflecterend voor mij werkt is het water wel.

Mag ik jou een kaart sturen?

Deze kaarten zijn limited edition, er zijn er slechts 7 van elk ontwerp. Wil jij een nieuwjaarskaart ontvangen mét een persoonlijke tekst? Je kunt ze bestellen via de webshop. Vergeet niet je adres in te vullen en vertel me wat over jezelf, zodat ik goed op je kan intunen tijdens het schrijven van jouw tekstje. Je mag natuurlijk ook een kaart voor iemand anders bestellen.

Zelf aan de slag?

Met de editor van Fotofabriek kun je zelf makkelijk kaarten ontwerpen. Dat mogen kerstkaarten zijn, maar je kunt zo creatief zijn als je wilt! Neem gerust een kijkje op de website, ze hebben een aantal toffe producten.

Bestel hier jouw kaart met persoonlijke tekst

Bestel hieronder jouw kaart met persoonlijke tekst, dan ga ik meteen voor je aan de slag! Wacht niet te lang, er zijn er echt maar 7 van ieder design 😉 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *