fbpx

Workshops

Muziekcoach op locatie

Ik geef regelmatig opmaatgemaakte workshops op locatie. Dit doe ik zowel voor kinderen als volwassenen. Je kunt hierbij denken aan kinderfeestjes, teamuitjes of bijscholing. Voor opdrachtgever Babel (voorheen Muzerije) in ’s-Hertogenbosch mocht ik bijvoorbeeld als muziekcoach zangworkshops aan derdejaars PABO-studenten gegeven, maar heb ik ook met leerkrachten van verschillende basisscholen gewerkt aan ‘meer muziek in de klas’. Lees hier meer over mij of ga direct naar de vaste workshops

Anne is muziekcoach op locatie voor workshops, bijscholing en teamuitjes.

Waarom een workshop?

Ben je op zoek naar een leuke teambuilding activiteit of een muzikaal bedrijfsuitje?

Teambuilding

Niets is leuker dan een teambuilding activiteit waarbij zowel plezier wordt gemaakt als grenzen worden verlegd. Mijn workshops zijn laagdrempelig, dus ook te volgen voor degenen die zichzelf als ‘niet muzikaal’ bestempelen, maar bevatten wel degelijk een inhoud waar je later nog iets aanhebt. Denk bijvoorbeeld aan een zangworkshop waarin we stemtechniek doornemen en lekker samen gaan zingen, of we gaan wat breder en pakken ook ritmische en muzikale spelletjes erbij. En in de ultieme creatieve workshop ga je natuurlijk aan de slag met zelf iets maken, misschien wel een bedrijfslied? Duur, locatie en invulling kunnen we allemaal samen bespreken.

Bijscholing voor leerkrachten in het basisonderwijs die meer met muziek willen doen in de klas.

Bijscholing

Voor leerkrachten of anderen die met groepen kinderen meer muzikale activiteiten willen ondernemen, maar niet goed weten hoe. In dit soort workshops focussen we allereerst op de muzikaliteit van de begeleider. Hoe beter jij je weg weet tussen de akkoorden, ritmes en melodieën, hoe makkelijk je dit ook zult kunnen inzetten voor de groep. Ook krijg je een aantal praktische tips die je meteen kunt toepassen.

Een muzikaal kinderfeestje, samen liedjes zingen en misschien wel een afsluitend verjaardagsconcert?

Kinderfeestje

Gezellig samen muziek maken, het lievelingsnummer van de jarige zingen, mini-optredens repeteren of een afsluitend verjaardagsconcert geven? Slechts een greep van de toffe dingen die we samen kunnen doen! Je begrijpt vast al dat de kinderfeestjes geheel naar eigen wens zijn in te vullen. Ik denk graag met je mee in de mogelijkheden!

Een externe muziekdocent die muzieklessen op maat geeft in het basisonderwijs.

Externe muziekles

Geen muzikale leerkrachten op school, maar wil je wel iets met muziek doen? Ik kom graag langs! Naar aanleiding van jouw wensen en de doelgroep maak ik een lesopzet en kom ik deze voor je uitvoeren. Dit kan op regelmatige basis, maar ook eenmalig. 

Vaste workshops

Je ontdekt de basisprincipes van Songwriting, je doet schrijfopdrachtjes met de groep en je gaat aan de slag met het schrijven van een opdrachtsong. 

Een interactieve workshop waarbij stilzitten geen optie is! We gaan aan de slag met zang, percussie en muziek maken in de breedste zin van het woord.

Lekker samen zingen! In deze zangworkshop ga je actief aan het werk met je stem. Je leert stemtechnieken die we meteen toepassen tijdens het zingen van popliedjes.

Muziekworkshops op maat

De invulling is afhankelijk van jouw wensen. Gebruikelijk duurt een workshop 1 à 2 uur. Een aantal mogelijkheden heb je in de suggesties hierboven al kunnen lezen, maar het is altijd fijn om te horen wat jouw verwachtingen zijn (vermaak, iets leren, groepsgevoel), zodat ik hier op in kan spelen. Stuur me vooral vrijblijvend een berichtje met de tijdsduur, locatie en jouw ideeën, dan kan ik je meteen een aantal suggesties doen!

Tarieven

De prijs wordt berekend vanaf €295,- per workshop. Die is van de tijdsduur en reiskosten afhankelijk. Je kunt de workshop dus al vanaf €14,- p.p. laten draaien!