fbpx

#7 Groeien als songwriter, hoe blijf je bij jezelf?

De Songwriting Podcast

#7 Groeien in songwriting, hoe blijf je bij jezelf?

De aanleiding voor de zevende aflevering van De Songwriting Podcast is een reactie die ik kreeg op een vorige aflevering. In deel 5 heb ik het namelijk over hoe je als songwriter kunt omgaan met kritiek en dat maakte bij meerdere mensen wat los. Deze aflevering gaat nog meer over bij jezelf blijven en de juiste keuzes maken. 

Luister aflevering 7 van De Songwriting Podcast:

 

Keynotes van deze aflevering:

• waarom jij als luisteraar te gek bent
• een reactie die ik kreeg die wat losmaakte
• hoe je kunt nagaan of iets JOUW keuze is
• dat groeien en jezelf zijn hetzelfde is

Dankbaar

Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor de berichtjes die ik krijg nadat jullie mijn podcast hebben geluisterd. Het zijn voornamelijk ‘vreemden’ die mij benaderen en het voelt ontzettend goed om op deze manier nieuwe contacten te leggen en mensen te helpen. Dankjewel dus! Ook als je gewoon stilletjes luistert en niet reageert vind ik het ontzettend fijn om te zien dat het aantal plays per aflevering blijft stijgen.

De spijker op z'n kop

In de reactie die ik ontving op de aflevering over kritiek stond dat ik de spijker op z’n kop sloeg met het statement over kiezen voor je eigen mening en smaak in plaats van die van een ander. Als je bewust voor bepaalde dingen hebt gekozen is het oké als iemand anders het daar niet mee eens is. Wat me echter deed nadenken was dat er in die reactie ook stond dat ze mede daarom nog niet echt ergens was gekomen. Dat deed mij nadenken over het stellen van de juiste doelen als songwriter en artiest. In plaats van enkel alleen haar te antwoorden nam ik ook een nieuwe podcast aflevering op, zodat anderen ook mee kunnen luisteren.

Spannende aflevering

Het is een aflevering geworden die gaat over het zoeken van je eigen pad in de muziek en ik bespreek met name mijn overpeinzingen over groeien en jezelf blijven en of dat twee verschillende dingen zijn of eigenlijk hetzelfde. Misschien is het een iets andere aflevering dan je van me gewend ben. Misschien is dat ook waarom ik hem pas vier maanden na het opnemen heb geëdit en nu pas upload. Het is best een beetje spannend om je levensvisie te delen 😉

Laat je me weten wat je ervan vindt?

Lees meer:

Luister:

 

Muziekje erbij?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *